Verkoop

Kaarsenmakerij
De W.A. van Lieflandschool beschikt over een kaarsenmakerij waar de leerlingen hun arbeidsvaardigheden kunnen trainen.
Zoals arbeidsmatig werken, samenwerken, bestellingen verwerken, opdrachten uitvoeren, veilig werken, netheid, verschillende technieken. De lessen worden in kleine groepen gegeven. In onze kaarsenmakerij maken we verschillende soorten kaarsen. Zo maken we o.a. dompelkaarsen, we dompelen tot de gewenste dikte is bereikt. Ook maken we allerlei soorten vormkaarsen, de lont wordt dan in het midden van de vorm gespannen en de gietwas wordt erin gegoten. Alle kaarsen zijn naar wens in verschillende kleuren te verkrijgen. Ook wordt er rekening gehouden met seizoenen en feestdagen. Behalve voor binnen, maken we ook kaarsen voor buiten, te denken valt aan tuinfakkels en tuinkaarsen in pot. De potten-serie kan in verschillende kleuren worden geleverd, waaronder schoolbordverf, zodat u zelf iets op het potje kunt schrijven of tekenen. Kaarsen zijn ook leuk om als verjaardagskadootje weg te geven.
Speciale pakketten voor elke andere gelegenheid kunnen wij ook verzorgen. Laat het ons weten en wij gaan met veel plezier voor u aan de slag!
Download bestellijst kaarsen.pdf
Flyer kaarsenmakerij.pdf

Techniek
steigerhouten tuinstoel     
Prijs 97.50

Wijnrek / boekenrek
prijs 30 euro


Lunch
Leerlingen van onze school maken voor zowel interne als externe instanties geregeld lunches klaar. Dit doen zij onder begeleiding van een docent. De leerlingen zijn dan zeker harde werkers. De lunch komt altijd op tijd!
De lunch kan bestaan uit:
- belegde harde broodjes*
- belegde zachte broodjes*
- gekookte eieren
- soep*
- melk/karnemelk
- fruit
* Het beleg en de soep kan in overleg bepaald worden

Hapjes
Naast lunches maken leerlingen van onze school ook geregeld hapjes voor feesten, openingen en diverse andere festiviteiten. Ook hierbij laten de leerlingen zien dat zij hard en zorgvuldig onder begeleiding van een docent kunnen werken.
De hapjes kunnen bestaan uit:
- gevulde eieren
- gevulde soesjes
- gevulde tomaten
- wraps
- kaas, worst
- komkommer, tomaat

Voorwaarden voor bestellen:
- Bestellingen graag minimaal één week van tevoren doorgeven.
- De lunch en/of de hapjes kunnen bezorgd worden.
- Prijs in overleg (afhankelijk van bezorging, beleg, broodkeuze

Documenten
Bekijk hier onze leverbare modellen.